Υπηρεσίες

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Δημιουργία e-shop με opencart

Το OpenCart είναι ο ιδανικότερος συνεργάτης για την επιχείρηση σας.Μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε όλους τους στόχους σας σε αποτελέσματα μέσα από μια μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων που διαθετει. Είναι κατάλληλο & πλήρως παρεμετροποιήσιμο για όλους τους τύπους επειχρήσεων. Μεγαλώνει μαζί σας χωρίς περιορισμούς.

Σχεδιασμός και ανάπτυξη

Εάν ψάχνεις τρόπους να ανανεώσεις το website σου ή να το δημιουργήσεις από την αρχή, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Για κατασκευή ιστοσελίδας με Opencart, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και μάθε περισσότερες πληροφορίες για κατασκευή ιστοσελίδων, τιμές και όλες τις υπηρεσίες μας.

Social Media Marketing

Πόσα post θα έχω στη σελίδα μου; Πόσους followers; Πόσα likes θα παίρνω κάθε μήνα; Η διαφήμιση στα social media δεν είναι αυτό που βλέπεις στις σελίδες του Facebook ή του Instagram σου. Είναι όλη η δουλειά πίσω από αυτές. Η διαχείριση λογαριασμών social media είναι τέχνη: design, εικαστικά, λεκτικά, στόχευση και …πλήρης γνώση του αλγόριθμου είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που θα αυξήσουν το brand awareness και τις πωλήσεις σου.

Έχετε κάποια ιδέα στο μυαλό σας ?

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να την κάνετε πράξη!